Commercial Crop Specialist

logo

Commercial Crop Specialist

  •   1 Poste vacant
  • 468 Vues

Type d'employé

CDI
Description de l'emploi

Hazera is een wereldleider in de zaadindustrie. Met hoofdkantoren in Nederland en Israël, dochterbedrijven in twaalf landen en een uitgebreid distributienetwerk, bereikt Hazera meer dan 100 landen. In Nederland is Hazera gevestigd in Made (hoofdkantoor), Rilland en Warmenhuizen (onderzoek en ontwikkeling).

Commercial Crop Specialist  


 

Hazera is een wereldleider in de zaadindustrie. Met hoofdkantoren in Nederland en Israël, dochterbedrijven in twaalf landen en een uitgebreid distributienetwerk, bereikt Hazera meer dan 100 landen. In Nederland is Hazera gevestigd in Made (hoofdkantoor), Rilland en Warmenhuizen (onderzoek en ontwikkeling). Binnen de R&D locaties werken een aantal disciplines nauwkeurig samen aan de voortdurende ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige rassen.

 

Voor het werkgebied België (Voornaamlijk Oost en West-Vlaanderen), zijn we op zoek naar een verkoopspecialist voor verschillende groenterassen.

Als verkoopspecialist binnen het BeNeScan (België/Nederland/Scandinavië) team ben je verantwoordelijk voor de introductie en verkoop van onze groentezaden, met een speciale verantwoordelijkheid voor Witlof: één van de belangrijkste gewassen in de regio.

 

Na een gedegen inwerkperiode ontplooi je jezelf tot commercial crop specialist. Samen met de Commercial manager BeNeScan lever je een bijdrage aan het beleid voor een selectie van gewassen binnen het werkgebied. Je onderhoudt de contacten met klanten, volgt de marktontwikkelingen en communiceert hierover binnen ons bedrijf. Naast contacten in je eigen rayon werk je samen met collega's in een dynamisch team bestaande uit onder andere veredelaars, product managers en medecollega's in de verkoop.

 

Onze relaties zien je als een partner voor het optimaliseren van hun rassenkeuze en daarmee hun financieel resultaat. Je bent in staat om bestaande contacten verder uit te bouwen en nieuwe acquisities te plegen. Jouw instelling sluit aan bij het internationale karakter van Hazera. Je rapporteert aan de commercial manager BeNeScan.

Wij zoeken een collega:

 

  • Met een afgeronde HBO-opleiding (HAS) of vergelijkbaar denk- en werkniveau
  • Met werkervaring in een commerciële functie
  • Die teelttechnische kennis heeft en de taal van de telers spreekt
  • Met commerciële, creatieve en initiatiefrijke instelling en het leuk vindt om dagelijks klanten te bezoeken
  • Met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur van de Franse taal

 

Waarom werken voor Hazera:

 

Werken bij Hazera betekent een professionele bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf in een informele, internationale omgeving. Klant en marktgerichtheid staan bij ons centraal, evenals werken in teamverband. Andere kenmerken van onze organisatie zijn openheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid.

Ons personeelsbeleid richt zich op ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers met aandacht en respect voor het individu. Kortom, het is prettig werken bij Hazera!

 

Zie jij jezelf al als onderdeel van het Hazera Seeds team? Dan zijn we op zoek naar jou, want onze groei en ons succes worden gedreven door gepassioneerde en toegewijde individuen!

 

Neem voor meer bijzonderheden contact op met onze Talent Acquisition Specialist, Andreea Catarov op +31634594452 of via email: [email protected]

Meer weten over Hazera Seeds? Neem een kijkje op onze website https://nl.hazera.com/en