Over Jobbo

Onze Missie

Bij JOBBO.be is onze missie om de verbinding tussen landbouwwerkgevers en gekwalificeerde professionals te vergemakkelijken. We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee de landbouwsector wordt geconfronteerd en zetten ons in om een effectieve en gerichte wervingsoplossing te bieden.

Waarom kiezen voor JOBBO.be?

Directe connectie met de landbouwsector: Dankzij de nauwe samenwerking met Landbouwleven biedt JOBBO.be een uitzonderlijk bereik binnen de landbouwgemeenschap. Ons platform stelt werkgevers in staat om direct meer dan 95% van de boerderijen en actoren in de sector in België te bereiken.

Expertise en Traditie: Met de rijke erfenis en expertise van Landbouwleven, combineert JOBBO.be traditie met innovatie om te voldoen aan de hedendaagse behoeften van de arbeidsmarkt.

Op maat gemaakte oplossingen: Wij bieden gepersonaliseerde wervingsoplossingen, afgestemd op de specifieke eisen van landbouwbedrijven, groot of klein. Ons doel is om een perfecte match tussen werkgevers en kandidaten te garanderen.

Toewijding aan de landbouwgemeenschap: Bij JOBBO.be zijn we gepassioneerd over het ondersteunen en laten groeien van de landbouwgemeenschap. We zetten ons in om diensten te bieden die niet alleen aan de wervingsbehoeften voldoen, maar ook bijdragen aan de algehele ontwikkeling van de landbouwsector in België.

Doe mee met ons op JOBBO.be en ontdek hoe we uw wervingservaring in de landbouwsector kunnen transformeren.